Η εταιρία μας

Ανυψωτική Μετακόμιση Ρόδου - Χριστοφορίδης Νικόλαος

Η εταιρία Ανυψωτική Μετακόμιση Ρόδου ιδρύθηκε το 2013 από τον κ. Νικόλαο Χριστοφορίδη, στο νησί της Ρόδου, με αντικείμενό τις υπηρεσίες μετακόμισης, ανύψωσης και μεταφοράς. Με τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει και την πολυετή πείρα στην ανύψωση φορτίων κάθε είδους, σε συνδιασμό με τον σύντομο χρόνο εκτέλεσης των εργασιών με πλήρη ασφάλεια και πάντα στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει κάθε είδους μετακομίσεις, ανυψώσεις και μεταφορές πάσης φύσεως φορτίων σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου.

Ο στόλος των ειδικών γερανοφόρων μηχανημάτων μας καλύπτει ολόκληρη την Ρόδο και είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε άμεσα μόνο με ένα τηλεφώνημα. Ο κ. Νικόλαος Χριστοφορίδης ιδρυτής της Ανυψωτικής Μετακόμισης Ρόδου, έμπειρος χειριστής - οδηγός γερανοφόρων μηχανημάτων με πείρα χρόνων στο αντικείμενο (από το 1998) και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα με μοναδικό στόχο της άμεση εξυπηρέτηση σας όπου και αν βρίσκεστε στην Ρόδο. Όλα αυτά τα έτη έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και έχουμε ανταπεξέλθει με επιτυχια ακόμα και στην δυσκολότερη εργασία ανύψωσης, μεταφοράς ή μετακόμισης που μας έχει ανατεθεί ! Εξυπηρετούμε επιχειρήσεις και ιδιώτες υπεύθυνα και οικονομικά αναλαμβάνουμε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μετακόμιση του οικιακού ή επαγγελματικού εξοπλισμού σας.

Ο αυστηρός έλεγχος των σύγχρονων γερανοφόρων οχημάτων μας και η συνεχής αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών μετακόμισης, μεταφοράς και ανύψωσης που προσφέρουμε κέρδισε την εμπιστοσύνη του ροδιακού κοινού όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας !

Επικοινωνήστε με την εταιρία μας στη Ρόδο, για γρήγορη, οικονομική και εύκολη μετακόμιση !

Σας ευχαριστούμε για την επιστοσύνη σας,
Ανυψωτική Μετακόμιση Ρόδου
Χριστοφορίδης Νικόλαος